SECCA
SECCA

Kumpulantie 1B, 5. krs, 00520 Helsinki
Puh. 0400 848 204

SECCA
SECCA

PATENTOITUA KOSTEUDENTORJUNTAA

Secca® on Elmatec Oy:n tuotemerkki rakennusten kosteuden hallintaan liittyville palveluille ja tuotteille.

Aikaisemmat tuotenimikkeemme ovat EMI Beam system kapillaarisen kosteuden katko ja Elmag pikakuivatus.

Elmatec Oy on edelläkävijä rakennusten pikakuivatuksessa ja rakenteiden kapillaarisen kosteuden torjumisessa.

Elmatec Oy on kiinteistöjen kosteusongelmien ratkaisemiseen erikoistunut yritys, jonka palveluita ovat SECCA DRY pikakuivatusmenetelmä ja SECCA BLOC kosteussulku. Olemme menestyksekkäästi suorittaneet kuivaus- ja kosteussulkutöitä yli 700 kohteessa, joista voidaan mainita esimerkkeinä sairaalat, kirkot, koulut päiväkodit, vankilat, talonyhtiöt ja pientalot.

Viimeaikaisia kohteitamme ovat olleet esimerkiksi Opetusministeriö, Katajanokan vankilahotelli, Arkkipiispan virka-asunto, naistenklinikan sairaala. Referenssiluettelossa on laajempi lista toteutettuja kohteita.

Olemme kehittäneet menetelmiämme vuodesta 1987 alkaen, ja ne on VTT:n tutkimuksissa ja käytännön kokemuksin todettu varmoiksi, turvallisiksi ja pysyviksi ratkaisuiksi kosteuden aiheuttamiin ongelmiin kivirakenteisissa rakennuksissa.

Elmatec Oy:llä on johtavissa Euroopan maissa ja Suomessa menetelmä- ja laitepatentit; europatentti nro. 0555257/2000 ja suomalainen patentti nro. 103917/1999.

Vuosina 1987-1993 toiminta oli nimellä Kosirak Oy, ja siitä eteenpäin nimellä Elmatec Oy

pahavaurioKatajanokka

Maaperästä kapillaarisesti nouseva kosteus turmelee rakenteita ja aiheuttaa homeen kasvua. Tämä on luotettavasti torjuttavissa tekemällä SECCA® block kapillaarisen kosteuden katko ja kuivattamalla kastunut seinärakenne SECCA®dry pikakuivatuksella.

greatbritainflag finlandflag